lauantai 16. tammikuuta 2010

Mieskalenteri uudelle vuosikymmenelle


TAMMIKUU


Haluaisin, että Jeremy Irons lukisi minulle iltasatuja. Hänen hahmossaan on jotakin valtavan älykästä, eroottista, hienostunutta ja karismaattista.


HELMIKUUDaniel Day-Lewis säteilee. Liikkuva kuva todistaa väitteeni.


MAALISKUU


"I feel afraid and I call your name
I love your voice and your dance insane
I hear your words and I know your pain."

Voi Jeff Buckley, et voi enää koskaan laulaa minulle, mutta hyräilisitkö edes vähän yömaailmoissani?


HUHTIKUU
"Halun, kiihkon, hulluuden! Sechemt, Sechemt!" Ooh, Willy Kyrklund!


TOUKOKUU


"Halun, kiihkon, hulluuden..." Eiku. Klaus Kinski!


KESÄKUU


Jos tekee sellaista musiikkia kuin Yann Tiersen, on oltava kauneuden tajua. On oltava kaunis.


HEINÄKUU
Tämä on yksi seksikkäimmistä otoksista, joita David Bowiesta on otettu.


ELOKUU


Ihastuin viulisti Warren Ellisiin viimeistään silloin, kun näin hänet soittamassa Nick Caven kanssa Kultsalla. Haltioiduin hänen intensiteetistään.


SYYSKUU

Willem Dafoe on hurmaava. Hänen valkokangasroolinsa ovat lähes poikkeuksetta nyrjähtäneitä, mutta omassa lihassaan hän vaikuttaa herttaiselta naapurinpojalta.


LOKAKUU


Rakastan John Hurtin kasvoja; niiden herkkyyttä ja ilmaisuvoimaa.


MARRASKUU


Ralph Fiennes on aina hivellyt aistejani.


JOULUKUU
Lopuksi jonkinlainen villi kortti. Tai poju. Ed Westwick näyttelee Gossip Girl -teinisarjassa paha poika Chuck Bassia. Chuckin hahmo on liian siloposkinen ja huoliteltu omaan makuuni, mutta Ed on kaunis nuorukainen, joka kasvaa karvaa. Viimeinen niitti oli varmaankin muuan haastattelu, jossa Ed oli aivan tajuttoman cocky. Joskus sellainen vain on aika viehättävää.

via Minh & Iines

EDIT: Lokakuun pojuna oli alunperin Adrien Brody, mutta sitten muistin John Hurtin ja Adrien sai kenkää.

7 kommenttia:

Ihaa, Ihaa kirjoitti...

Voisimmeko jakaa nämä miehet, mau? <3

Olen miettinyt oman listan tekemistä, mutta nyt jos pitää haluta muita kuin tämän kalenterit urhot, niin vaikeaksi menee. No, joulukuu menisi vaihtoon kyllä.

Ihaa, Ihaa kirjoitti...

Ai niin, olen kovin iloinen, että sinäkin rakastuit Willyyn.

Siren kirjoitti...

Voimme, voisinhan murtaa kanssasi myös leipää ja muita elintärkeyksiä. <3 (Edellisessä virkkeessä oli jokin ajatus, mutta olen vähän väsynyt. No, mutta olen siis suopea jakamisasioissa.)

Joulukuuksi suunnittelin jälkeenpäin mm. Tommi Korpelaa. Ja varmasti olisi ollut olemassa paljon ihanampia miehiä kuin Ed, mutta halusin vähän vaihtelua, nuo muut kun ovat sellaisia karismapommeja. Vaihteluksi tuli siis potentiaalisesti sieluton kiiltokuvapoika.

Kiitos tuhannesti Willy-suosituksesta! Olen myyty.

minh kirjoitti...

Tässä on melkein kaikki ihan fantsuja, etenkin Daniel Day-Lewis, Willem Dafoe ja Willy Kyrklund!

Muistan, kun yläasteella ollessani tuli elokuva Platoon, jossa willem dafoe esitti kersatti Eliasta-messiastyyppiä. Rakastuin aivan tulisesti ja kävin katsomassa Platoonin kahdeksan kertaa putkeen. Osaan sen vieläkin ulkoa ja rakastan sitä kaikesta sen jeesustelusta ja machoilusta huolimatta:)

Danie Day-Lewis taas teki ensimmäisen suuren vaikutuksensa esittäessään Gerry Conlonia elokuvassa In the name of the father. Samoihin aikoihin tapasin irlantilaisen B:n,josta tuli sittemmin aviomieheni ja myöhemmin ex-aviomieheni ja joka oli Danielin kopio ulkonäöltään, on muuten edelleen..

Willy Kyrklund on mies, jonka aivoihin ja mieleen haluaisin päästä, ihailen, ihailen, ihailen!!!
-minh-

Nea kirjoitti...

bowie, dafoe ja fiennes - hotteja tyyppei, varsinkin jos on parta kuin jeesuksella

Siren kirjoitti...

Sullakin oli Minh aikas fantsu lista! Mä katsoin Platoonin ensi kerran vasta ihan joskus viime aikoina ja se machoilu ja jeesustelu oli mulle vähän liikaa. ;) Mutta ooh, totta kai mä ymmärrän Elias-viettisi. Dafoe oli myös aika hot ihan oikeanakin Jessenä Kristuksen viimeisissä kiusauksissa.

Mä luulen, että ihastuin Day-Lewisiin ensi kerran Viimeisessä mohikaanissa. Mistähän mulle löydettäis Daniel-kopio?

Nea, hot hot hot.

TInde kirjoitti...

Hahah, näitä juttujasi on ihana lukea - ne ovat niin rehellisiä. Ja moni näistä pääsisi ehdottomasti omallekin listalleni.

Katja Kallio kirjoitti joskus Imagen kolumnissaan, miten Ralph Fiennes on "älykkäiden naisten seksisymboli". Vastaavasti hän väitti, että Jeremy Irons kuuluu myös tähän ryhmään, mutta hänestä haaveilevien naisten "fantasiat ovat liian pelottavia ja nyrjähtäneitä kuultaviksi" :D Tämä pohjannee Ironsin rooleihin ainakin Dead Ringers´ssä. Hieno lista joka tapauksessa!